Tajemství (zákon přitažlivosti) v praxi

17.04.2009 13:09
Nejdříve je třeba si ujasnit, co vlastně chcete. To je velmi těžký, ale zásadní krok. Svoji představu si napište. Najděte pro ni nějaký symbol, který budete mít na očích, a kdykoli se na obrázek či afirmaci podíváte, vyvolejte si pocit, jako kdybyste již svoji „objednávku“ obdrželi.  
Vytvořte si tedy v mysli obraz sami sebe, jak onu věc získáváte či ji už máte…. Je důležité vše cítit a v duchu prožívat tak, jako kdyby to byla pravda. Stačí si s touto myšlenkou pohrávat – hlavně nezpochybňovat a neplést se sám sobě pod nohy. Podvědomí se pak zaměří, aby vám přitáhlo do života  to, nač myslíte.
Vaše myšlenky tvoří skutečnost – neomezené myšlení dává možnost prožít předem pocity! Tyto pocity jsou energií, která hojnost přináší. Používejte tedy představivost a otevřete mysl rostoucím příležitostem…. Neztrácejte odvahu, neuvidíte-li své výsledky hned. Staré vzorce myšlení budou ustupovat velmi pomalu …
Jedním s posledních kroků při vytváření  je "ODPOUTÁNÍ" se. Je to doba, kdy necháte věcem volný průběh, aby se mohly objevit, až přijde jejich čas. Odpoutat se je skutečně důležité, protože neulpíváte na něčem emocionálně, a tím proces nebrzdíte. Pocit, že bez něčeho nemůžete žít, od vás ve skutečnosti tyto věci odpuzuje…. Věřte, že cokoliv přijde, vám poslouží a bude to pro vaše vyšší dobro, i když zatím nevíte jak.
Víra propojuje mentální a hmotný svět. Překlenuje časový posun… Mezi „věřit“ a „doufat“ je velký rozdíl. „Věřit“ znamená důvěřovat a vědět, že se vaše přání splní. „Doufat“ znamená něco chtít, ale ve skutečnosti vlastně ani nevěřit, že by se to mohlo splnit. Víra znamená vědět, že máte uvnitř vyšší sílu (magnet), která vám pomáhá získat (přitáhnout) vše, oč jste požádali. V pravé podobě a v pravé chvíli.
Nestačí však jen sedět a věřit. Svou víru projevujete tím, že budete naslouchat svému vnitřnímu vedení a řídit se jím ve svých ČINECH.
Když následujete své vnitřní vedení,  jde vše snadno a bez námahy . Vnitřní vedení k vám mluví prostřednictvím pocitů, vhledů a vnitřního vědění. Sami poznáte, kdy jste na správné cestě:  Objevují se ti praví lidé, potkávají vás „náhody“ a souhry okolností. Nejste-li na správné cestě, může se vám zdát, jako byste uvízli v kaši: nic vám nefunguje.Točíte se stále v jakémsi bludném kruhu.
Vnitřní vedení má různé formy
a)  Oživení, když se vduchu svým přáním zaobíráte
b)  Negativní pocity či dokonce varování když scházíte z cesty
c)  Usměrňování – jste na správném místě ve správný čas, dochází ke shodám náhod a událostí …
Pozor! Nutíte-li se dělat věci, že „musíte“, nenasloucháte svému nitru…. Začněte drobnými krůčky ke své sebeúctě, vyhraďte si čas sami pro sebe…A dovolte si mít úspěch. Svoji sebedůvěru můžete zvýšit například úpravou svého vzhledu a přílivem energie. Tipy najdete na mých stránkách www.fitprogram.cz
Pozor! Nenechejte se odvádět, nedejte na rady svých přátel … Nenechte se při tvoření svého života ovlivňovat obrazy jiných lidí.
Závěrečný krok: Svoji objednávku musíte v pravý čas přijmout. Můžete si vklidu říct „Už je to tady. Děkuji.“ Prostě takto Zákon přitažlivosti funguje, není čemu se divit, ani o výsledku pochybovat.

Více informací najdete v doporučených knihách viz "Knihy" - V každé knížce je popsán stejný proces jinými slovy. Pro každého z nás fungují zákony tvoření stejně, ale každý to potřebuje slyšet jinak.